Полузащитникът на Арсенал Аарън Рамзи продължава да защитава прозвището си Убиец на звезди. Този път след попадението на полузащитника срещу Тотнъм снощи загина съпругата на американския президент (1981-1989) Роналд Рейгън - Нанси.

Халфът започна "да убива" през 2011 година, когато голът му във вратата на Манчестър Юнайтед съвпада с убийството на Осаба бин Ладен. Рамзи бележи и три дни преди смъртта на компютърния гуру Стив Джобс, а когато убиват либийския диктатор Муамар Кадафи и името на Рамзи стои при голмайсторите на двубоя с Олимпик (Марсилия), всички започват да мислят, че това не е просто съвпадение.

"Жертви" на Рамзи стават Уитни Хюстън, пианистът Бебо Валдес, аржентинският диктатор Хорхе Рафаел Видела, боксьорът Кен Нортън, актьорите Пол Уолкър и Робин Уилямс, Дейвид Бауи и щангистът Леонид Жаботински.

Събития от живота на Рамзи също водят до много жертви, взети от земетресения и цунами. Футболистът е роден 26 декември 1990 година, а на същия ден след година се разпадна Съветският съюз. На 13-ия му рожден ден невиждано досега земетресние разтърси Иран, а година по-късно на същата дата цунами заля Индонезия. 

И това не е всичко. В деня, в който Рамзи става на 16 години, земетресение води до много жертви и разруха в Тайван. На 18-ия му рожден ден в Китай е регистрирано едно от най-големите земетресения в историята на страната.

И за финал – земетресение с магнитут от 8.8 по Рихтер и цунами вземат стотици жертви в Чили, докато в същият момент... Рамзи чупи крак в мач срещу Сток Сити. 

Случайност?