Бившата суперзвезда на Бразилия Адриано за пореден път се забърка в скандал. Така Императорът показа, че няма как на стари години да му дойде акъла, въпреки че наскоро обяви, че става нов човек.

Нападателят на Фламенго изненадващо не се яви на поредната тренировка на тима, а в клуба никой не знаеше защо отсъства. По-късно истината излезе на яве.

Оказа се, че той спретнал яко парти на вилата си, след загубата на тима му от Интернасионал с 1:4. На другия ден легендарният футболист решил да си даде почивка след запоя и вместо към стадиона подкарал скъпото си БМВ към родния си квартал за да се види с приятели. По пътя той блъснал моторист. За щастие човекът на мотора не пострадал тежко и минал само с леки натъртвания след падането.

За сега не е ясно, какво ще предприемат във Фламенго с разглезената звезда. В клуба до скоро бяха убедени, че Адриано ще спази обещанието си да се вземе в ръце и да стане нов човек. Последната му изцепка обаче показа, че това май е невъзможно. Миналата седмица Императора пропусна още едно от заниманията, но тогава поне намери сили да се обади на треньора и да каже, че не е във форма.