Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани потвърди, че има намерение да продължи престоя на Дейвид Бекъм на “Сан Сиро”. Полузащитникът се възстановява от операция на скъсано сухожилие и ще отсъства от терените минимум четири месеца, което означава, че ще пропусне и световното първенство в ЮАР.

“Любовта ми към Дейвид избухна след мача срещу Фиорентина миналата година. Това беше последният му мач под наем при нас”, каза Галиани пред “Ла Стампа”. “Той е изключителен човек”, продължи един от босовете на Милан.

Въпреки това треньорът на ЛА Галакси Брус Арина продължава да се надява, че Дейвид ще се върне в САЩ, след като изтече престоят му под наем.

“Контузиите за съжаление са част от играта и те са още по-разочароващи, когато се случи на футболист, който е толкова близо до реализирането на мечтата си – световното първенство в ЮАР. Ще окажем пълна подкрепа на Дейвид, за да се върне на терена. Той е важен играч за ЛА Галакси и с нетърпение го очакваме обратно в клуба, за да му помагаме”, завърши треньорът на американския отбор./БЛИЦ