ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Агентът на Ферлан Менди от Реал (Мадрид) Иван Льо Мее коментира най-обсъжданата тема за евентуален трансфер на Килиан Мбапе от ПСЖ на "Сантяго Бернабеу" това лято. Според него общата сума, която може да струва преминаването на французина при "кралете", прави трансферът неосъществим за финансите на клуба от испанската столица.

"Сега Реал (Мадрид) няма пари за трансфер. Затова всички спекулации са фантазия. До днес никой не е направил предложение. Реал не е готов да му плати заплатата, която той получава в ПСЖ - 40 милиона евро годишно чисто. И още годишен бонус от 30 милиона нетно. Така Мбапе взима 70 милиона евро чисто, докато на Карим Бензема се плащаха 13 милиона. Трябва да сте наясно с това. Реал (Мадрид) предложи на Мбапе 20 милиона евро. Оферта, която е на светлинни години от това, което той получава в ПСЖ", обясни Иван Льо Мее в предаването The After по RMC.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Мениджърът открито разкритикува текущия официален представител на звездата, а именно неговата майка Файза Ламари. Според френския агент Ламари не е готова да бъде представител, защото няма лиценз и според него причината Мбапе да не е играч на Реал е именно майка му. Тя официално не е агент, но има много власт над решенията на крилото на ПСЖ.

„Да бъдеш агент не е работа на майката на Мбапе. Тя няма уменията да го ръководи. Реалността е една - трябва да правиш това, което можеш. Преди време исках да направя ресторант, но не знам как да готвя, защото не ми се налага. Убеден съм, че ако Килиан Мбапе имаше агент по време на преговорите с Реал преди 2 години, той щеше да е там“, увери Льо Мее.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!