Аржентинската звезда на Атлетико (Мадрид) отново бе герой за своя клубен тим като заби два гола във вратата на Челси в мача от Шампионската лига между двата отбора завършил 2:2. Това още повече засили слуховете за трансфера му в отбора от Лондон. Той призна за интерес от страна на “сините” към него, но заяви че се чувства добре в сегашния си отбор.
 
“Много хора говорят, че миналото лято съм бил на крачка от трансфер в Челси. Интерес към мен имаше и от още няколко отбора, но в крайна сметка конкретни предложения липсваха. В момента съм щастлив да бъда част от Атлетико Мадрид.

Разбира се, приятно ми е да знам, че тим от класата на Челси се интересува от мен. Щастлив съм, защото много специалисти вярват, че мога да играя в толкова голям клуб - един от най-големите в света.

Сега обаче не искам да мисля за други отбори, а да дам най-доброто, на което съм способен, за да помогна на Атлетико да се измъкне от кризата, в която се намира. Чувствам се великолепно тук, Атлетико ми даде много и искам да се отблагодаря", каза Кун Агуеро./ БЛИЦ