Мениджърът на Уест Хям Сам Алардайс разкри опасенията си, че Манчестър Юнайтед ще направи опит да откупи Рейвъл Морисън.
 
20-годишният халф започна кариерата си на „Олд Трафорд“, но напусна, след като от Юнайтед не удовлетвориха желанието му за по-висока заплата, а имаше и проблеми извън терена. Морисън премина в Уест Хям през януари 2012 г. и игра през целия минал сезон под наем в Бирмингам, където вкара 3 гола за 30 мача.
 
От началото на първенството халфът показва добра форма в мачовете на „чуковете“ и вече има 4 гола във всички турнири, включително два във Висшата лига. Силното представяне на Морисън му спечели повиквателна за младежкия национален отбор на Англия за последните европейски квалификации.
 
Пред „Скай Спортс“ Алардайс призна, че не знае дали Манчестър Юнайтед има опция за откупуване на Морисън. Големия Сам разкри, че Уест Хям няма да може да устои на добра оферта и ще бъде принуден да продаде халфа.
 
„Не знам дали има опция за откупуване и ако има, каква сума е записана нея. Най-голямото ми притеснение е, че Манчестър Юнайтед може да поиска да купи Морисън. Вижте какво стана с Крис Смолинг – направи няколко силни мача и Юнайтед извади 10 милиона паунда. След това същото се повтори с Фил Джоунс, когато бях в Блекбърн. Това обаче е съдбата на по-бедните клубове, не могат да откажат добра оферта за свой играч“, заяви Алардайс.