Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти разкритикува футболистите си за представянето в драматичния успех при визитата на новака Елче (2:1). „Кралският клуб” спечели с два гола на Кристиано Роналдо, първият от които от фаул, а вторият от дузпа в последните секунди на добавеното време.

"Трудно е да говоря за тези ситуации, защото от скамейката видимостта не е най-добрата. Не обичам да говоря за съдиите. Говорих с Пепе и той ми каза, че това е било чиста дузпа", коментира Анчелото положението за 11-метровия наказателен удар.

"Не съм доволен. Трябва да играем по различен начин. Страдахме много, особено в заключителните минути на мача. Резултатът е най-важен, но трябва да играем по-добре. Ако играем така, няма Няма да спечелим дербито (б.р. с Атлетико (Мадрид) в събота от 23:00 часа българско време). В момента нашият отбор играе бавно, атакуваме много по крилата и това улеснява защитата на съперника”, критикува италианецът играчите си.

"Елче игра добре. Бяха много организирани в отбрана, бяха агресивни, компактни и играха с голям хъс. Трябва да намираме различни решения, когато се изправяме срещу добре защитаващи се тимове", сподели италианецът за новака в Примера дивисион.

"Той трябва да мисли повече за това как играе, а не да говори. На терена е по-добър, отколкото извън него", заяви Анчелоти, помолен да коментира мнението на бранителя на Барселона, че е наблюдавал „комедия” в Елче.