Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази разочарованието си от загубата на тима с 0:2 като гост на Селта. Двубоят бе от предпоследния кръг на испанската Примера и окончателно изпари и последните надежди на Кралския клуб да стане шампион.

„Подарихме им два гола. Опитахме да обърнем мача, но беше трудно. Разочаровани сме. Селта игра много добре срещу нас. Луис Енрике е точният треньор за тях. Не ме интересува кой ще бъде шампион – бил той Барселона или Атлетико. След полуфиналите в Шампионската лига загубихме интензитета в играта си. Сега ни остава да се приготвим за финала", заяви Анчелоти, който даде шанс на голяма част от резервите си в срещата.

„Не искам да говоря сега дали сезонът е бил добър. Имаме възможност да сбъднем една мечта. Оценките ще се дават след 24-и май", допълни италианецът.

„Гарет Бейл не беше добре. Той получи удар и не исках да рискувам здравето му. Кристиано Роналдо е добре, според мен ще може да играе срещу Еспаньол. Сами Кедира и Алваро Арбелоа се справиха с интензитета на мача и също ще запишат минути срещу Еспаньол", завърши Анчелоти.