Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти не обели и дума за следващата среща на тима, а именно гостуването на Лудогорец от Шампионската лига. Срещата е на 1 октомври от 21:45 часа на „Васил Левски“, а днес „белия балет“ победи с 2:0 Виляреал като гост.

Анчелоти изрази задоволство от играта на тима в защита, както и от действията на Бензема, въпреки, че той не отбеляза гол. Французинът се отчете с асистенция към Кристиано Роналдо.

"Бензема имаше силен следобед. Понякога е по-добре да подава за гол, вместо да вкара. Той бе ключът към втория гол в мача. Хареса ми много как си партнират с Кристиано Роналдо. Тяхното взаимодействие в двубоя е много важно“, започна Анчелоти.

"Спечелихме труден мач срещу отбор, който се представя добре, но ние контролираха играта. Имахме добра нагласа и заслужавахме да спечелим“, допълни италианският специалист.

„ В схемата, с която играхме поемаме някакви рискове. Но ние сме длъжни, понеже така създаваме повече голови възможности. Оценявам риска и виждам, че той си заслужава“, завърши треньорът на Реал (Мадрид).