Треньорът на ПСЖ Карло Анчелоти ще обяви пред клубното ръководство, че след края на сезона ще напусне, въпреки че парижани категорично отказват да го пуснат в Реал (Мадрид).

Според мадридския ежедневник „Ас” 53-годишният специалист ще разкрие публично бъдещите си планове днес или най-късно утре, а те са свързани с „кралския клуб”.

Вчера президентът на ПСЖ Насера ал Келафи обяви, че категорично е отрязал директора на Реал (Мадрид) Хосе Анхел Санчес в разговор за Анчелоти, който има договор за още един сезон с френския шампион. Италианският специалист обаче явно е на друго мнение и не е изключено да си тръгне срещу определена неустойка.

Спекулациите, че Анчелоти ще замени Жозе Моуриньо начело на „белия балет” са тиражирани от няколко седмици, а вчера се появиха слухове, че италианецът вече работи и по селекцията на испанския гранд.

Както е известно, Специалния почти сигурно ще напусне Реал (Мадрид) след проваления сезон, в който „белият балет” има шанс да спечели само трофея в турнира за Купата на Краля.