Италианският треньор на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти пожела търпение от феновете на отбора, които трудно приеха домакинското поражение от градския съперник Атлетико (1:2) през уикенда.

"Резултатите ни бяха страхотни до последната седмица. Бяхме спечелили 6 от общо 8 официални срещи. Още не играем по естествен начин. Това ми се случи и с ПСЖ. Дайте ни време! Скоро отборът ще заиграе добре", помоли за търпение и обеща добри резултати Анчелоти на пресконференцията преди домакинството срещу датския шампион ФК Копенхаген. Срещата от Група “B” е утре вечер от 21:45 часа българско време на „Сантяго Бернабеу”.

„Срещата не беше по желание на футболистите. Важно е да знам какво мислят играчите, защото всички сме едно. Мнението им е важно, за да разберем какъв е проблемът и да намерим решение", потвърди италианецът за специална среща с футболистите си.

"Срещата срещу Атлетико не беше добра и не съм доволен. Не е хубаво да губиш дерби. Сега трябва да реагираме бързо с резултати и игра. Вярвам на футболистите, те ще отговорят. Важно е да променим духа. Флорентино (б.р. Флорентино Перес) е най-важният човек в клуба. Интелигентен е и ми даде възможност да работя тук. Тук се привлича футболист, когато всички сме съгласни. Мисля, че попълненията бяха добри. Новите са играчи с качества. Разполагам с много добър състав. Не мога да кажа, че това е най-добрият отбор в кариерата ми. Отборът трябва да играе по-добре и аз трябва да се справя с това”, каза още наставникът на „белия балет”.