Селекционерът на Англия Фабио Капело повече няма да разчита на звездата Дейвид Бекъм. Очакваше се 35-годишният полузащитник на ЛА Галакси да се завърне в игра за "Трите лъва" срещу България на 3 септември.

"Бекъм вече е твърде възрастен, благодаря му. Не смятам повече да разчитам на него за важни мачове", отсече Капело преди контролата с Унгария, която Англия трудно спечели снощи с 2:1, след като изоставаше в резултата.

Бекъм ще има възможност за бенефис с Англия в приятелския мач срещу Франция на "Уембли" през ноември.

"Надявам се, когато се оправи да може да играе последния си мач на "Уембли" срещу французите, за да се сбогува и да благодари на феновете си. Дейвид е фантастичен играч, наистина важен, но трябва да дадем шанс на младите футболисти, защото годините са наистина важен фактор за хората. Смятам, че Дейвид няма бъдеще с националния тим, защото имаме нужда от промяна", заяви Капело.

Селекционерът на Англия сподели, че е доволен от проверката с Унгария. "През първите 30 минути играхме добре. В последните 10 минути на първата част не чак толкова, но Унгария игра много компактно. Беше ни трудно да намираме свободни пространства, но въпреки това съм доволен", сподели италианският специалист. /БЛИЦ