Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обобщи представянето при победата срещу Астън Вила (3:0) в Бирмингам.

Норвежецът сподели своето скандално мнение, че дузпа е имало, въпреки че съдията на срещата понесе критики за отсъждането си от различни места.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Снимка от ситуацията показва, че не само няма нарушение за дузпа, а дори Бруно Фернандеш настъпва с левия си крак защитника на домакините Конса.

Фотосът даде повод на много фенове в социалните мрежи да се присмеят на Солскяер.

Днес от Премиър лийг признаха, че в тази ситуация, както и в други две вчера, ВАР се е провалил тотално. Останалите са измислената дузпа, отсъдена за Саутхямптън срещу Евертън, и неотсъдена такава за нарушение срещу Хари Кейн в мача Борнемут - Тотнъм. 

Също така Солскяер за пореден път заяви мнението си, че По Погба, който направи добър мач и вкара първото си попадение за сезона, е сред най-добрите полузащитници в света.

"Аз мисля, че имаше дузпа. Противниковият футболист протегна крак, Фернандес направи фантастичен финт в стил на Зидан или Марадона и кацна на него. Имахме късмет, че на почивка водехме с резултат 2:0. Дори при 1:0 смятах, че нашите защитници няма да допуснат гол. Те отнесоха критики след последния мач и показаха добър резултат.

Играта на Погба? Той все още има договор. Той е фантастичен човек, фантастичен играч. Един от най-добрите халфове в света. Този отбор е различен от този, който напусна след контузия. Всичко е много по-добре в съблекалнята на този отбор", заяви Солскяер пред Би Би Си.