ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Новият нападател на Байерн Хари Кейн направи публично достояние, че съпругата му Кейти Гудланд най-накрая е родила четвъртото им дете заедно след дъщерите Айви (6), Вивиен Джейн (5) и сина Луис (2), а цяла Англия въздъхна с облекчение след разрешена мистерия около бебето.

Двойката, която се познава от тийнейджърска възраст, сподели две снимки и сладкото име на бебето - Хенри Едуард Кейн. Точно заради този пост в "Инстаграм" на много англичани им падна камък от сърцето. Причината е, че първите снимки на Кейн-младши предполагат, че Хенри е роден в Англия. На болничното му легло може да се види бележка с надпис на английски "Room 101". В допълнение, друга снимка, показваща Кейн с новороденото му бебе, показва на заден план креватче тип G, което се използва предимно във Великобритания. Информатори на "Билд" също потвърждават, че Хенри е роден в Англия. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Медиите на Острова се опасяваха, че семейство Кейн може да реши бебето да се роди в Мюнхен след преминаването на Хари в Байерн за 100 милиона евро. По логиката на англичаните детето може би някога ще може да играе за националния отбор на Германия. И това в случай, че Хенри стане талантлив футболист като баща си - истински кошмарен сценарий за лудите по футбола англичани.

Слуховете за родното място на бебето станаха горещи малко преди преместването на Кейн в Мюнхен. Както "Билд" съобщи ексклузивно в края на юли, Кейти - тогава все още много бременна, предприе пътуване до Мюнхен няколко дни преди Хари Кейн да напусне Тотнъм, за да получи представа за новия им дом предварително. Английската преса спекулираше, че Кейти може да е търсила и болници в баварската столица, за да обмисли раждане в Германия.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Kane (@harrykane)