Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира шампионските амбиции на "червените дяволи" преди тазвечершното дерби (18:30 часа) с Ливърпул.

Бербатов, който отскоро е помощник-треньор в Етър, говори в редовната си рубрика за световен букмейкър и каза, че никога не е зле да се побеждава, макар понякога усппехите да са с "грозна" игра.

"За да печелиш титли, трябват и "грозни" победи. Аз съм съгласен с това твърдение. Победата на Юнайтед над "малък" съперник, като Бърнли е важна, имайки предвид трудния терен и обстановката. Те направиха всичко по силите си и в крайна сметка малко магия от Погба донесе трите точки на Юнайтед. В момента тимът се намира на върха в класирането и тази победа бе шампионска. Когато вземеш трите точки - това може да те направи шампион".

"Юнайтед има играчи от световна класа и се движат в правилната посока. В момента всички са щастливи, че са на първа позиция. Никой не е очаквал това. Моментът е страхотен за тях, още повече, че предстои мач с Ливърпул. Представете си да го спечелят. Шест точки преднина. Това ще е страхотно", каза родният голмайстор.