ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Бизнес списание в Катар е напът да направи нещо невиждано в журналистиката и да назначи първия в историята специален кореспондент, отговарящ само и единствено за Кристиано Роналдо.

Както е известно, петкратният носител на „Златната топка“ наскоро подписа договор със саудитския Ал Насър. Присъствието на 37-годишния португалец на Арабския полуостров повиши интереса към неговата личност.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Заради това „Arabian Business“ публикува обява, че търси човек, който денонощно да следи всяко едно действие на Роналдо в Близкия изток. Според сп. „Тайм“, над 1000 кандидати са изплатили молби за постъпване на работа в първите 24 часа след публикуването на обявата.

Има обаче важно условие. Желаещите да получат работата трябва да задължително да владеят отлично писмено и говоримо английски и арабски език. Не е задължително да имат предишен опит като спортни журналисти. Единственото задължение на кандидатите е да отразяват мачовете на Ал Насър, както и да пишат новини за личния живот на Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия, Персийския залив и Близкия изток.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК