Арсенал официално се извини на феновете за за срамното отпадане от четвъртодивизионния Брадфорд Сити от турнира за Купата на лигата. „Топчиите” отпаднаха след поражение с 3:4 при изпълнението на дузпите (1:1 в редовното време и продълженията).

Изпълнителният директор на „артилеристите” Иван Газидис отиде на среща с фенове на тима и лично поднесе своите извинения. Срещата с привържениците бе организирана още преди изиграването на мача с Брадфорд и имаше съвсем различна първоначална цел.

„Уморих се да заставам пред вас с едно и също послание. Във вторник не бяхме достатъчно добри, заради което сега всички се чувстваме тъжни и ядосани. Бих искал да ви се извиня, особено на онези от вас, които пътуваха до стадиона. Вашата подкрепа бе невероятна и заслужавахте нещо повече“, сподели Гиздис пред привържениците.

„Ще работим здраво, за да оправим нещата. Всички ние в клуба искаме да донесем успехи и трофеи. Погледнете в очите на всеки един от служителите. Първоначално си мислех, че това ще бъде страхотна възможност да отбележим идването на Коледа. Сега не смятам, че това е възможно, но се надявам да поговоря с всеки от вас“, допълни босът на „артилеристите”.