Шведската инфлуенсърка Юлия Францен обяви, че е присъствала на скандалното парти на Килиан Мбапе в стокхолмския нощен клуб „V“. Купонът се превърна в централна новина около френския национал в последните дни, тъй като 25-годишния нападател е разследван за изнасилване.

34-годишната блондинка разкри, че и друг път е била на партита с Мбапе. Важно условие за гостите е да изглеждат добре и да имат добро излъчване. Освен това всички посетители да длъжни да оставят мобилните си телефони в специална кутия.

Счита се, че на купона са присъствали около 30 човека, повечето от тях са били жени. Специално за събитието е била наета частна зала, наречена „Пинг понг стая“.

Припомняме, че в хотела, в който е бил настанен Мбапе в Стокхолм, е станало изнасилване и полицията разследва самия футболист като вероятен заподозрян.

Близки до футболната звезда твърдят, че той наистина е имал сексуален контакт с жена в Стокхолм, но всичко е било по взаимно съгласие, пише „Le Parisien“. Нападателят на Реал (Мадрид) дори пази в телефона си разменени съобщения с жената, които са били напълно в позитивен контекст и липсват обвинения за насилие от сексуален характер.

„Няма да коментирам нищо. Много добре разбирам защо сте дошли, но няма да правя никакви изявления по случая. Делото е в ръцете на полицията. Разследването продължава и всичко е конфиденциално. Само това мога да кажа“, заяви Петра Еклунд – адвокат на изнасилената жена пред „RMC Sport“.