Красимир Балъков ще се изправи на терена срещу легенди на Реал (Мадрид) през януари. Българинът е една от легендите на Щутгарт, които са приели поканата да вземат участие на турнира в зала FlexStrom-Cup, който ще се проведе на 12 януари в Берлин.
 
Всички 8000 билета за надпреварата вече са продадени. За участие в турнира са поканени местните тимове Унион (Берлин) и Херта, както и легендите на Реал (Мадрид) и Щутгарт, в чийто редици ще бъде Красимир Балъков. Миналогодишният победител Байер (Леверкузен) пък ще опита да защити титлата си. На 29 декември по време на турнира Onlineprinters-CUP в Дортмунд ще се реши и кой ще бъде шестият участник във FlexStrom-Cup в Берлин.
 
Имена като Карстен Рамелов, Дариуш Вош, Фалко Гьотц, Оливер Ньовил, Михаел Преетц, Ули Боровка, Щефан Енгелс, Себастиан Бьоних, Пал Дардай, Сергей Барбарес, Матиас Шерц и Улф Кирстен участваха в турнира през последните години. „Качеството на игра на изкуствената трева и атмосферата в залата са супер. Това ми достави голямо удоволствие”, сподели бившият германски национал Бернд Шнайдер, който през миналата година спечели титлата с Байер (Леверкузен). „Аспирините” отново ще се изправят срещу Реал (Мадрдид), в чийто редици миналата година бяха Хосе Емилио Амависка, Алфонсо Перес и Рубен де ла Ред, който е европейски шампион с Испания от 2008 година.
 
Щутгарт ще участва за първи път в турнира. Швабите ще пристигнат за надпреварата на 12 януари с клубни легенди като Красимир Балъков, Фреди Бобич, Маурицио Гаудино, Франк Верлаат, Силвио Майснер, Петер Райхерт и Гуидо Бухвалд.