Скандалният италиански национал Марио Балотели се обясни в любов на…Роберто Манчини. Въпреки очевидно обтегнатите отношения между нападателя и бившия му треньор в Манчестър Сити, чернокожият талант призна, че обича Манчо. Марио направи това признание пред клубния сайт на "гражданите".

"Поздравих се с всички от клуба преди мача с Куинс Парк Рейнджърс. Това беше много емоционален момент. Първо разговарях с Роберто Манчини, а по-късно с играчите. Разговаряхме за различни неща и двамата бяхме тъжни. Обичам го и винаги ще му бъда благодарен за това, че имаше доверие в мен".

Марио оцени положително престоя си от две години и половина в Манчестър Сити, през които спечели първенството и Купата на Англия.

"Спечелването на първенството е много важно и на мен ми е много приятно, че бях от отбора. Надявам се, че Сити и тази година ще стане шампион и ще победи Манчестър Юнайтед. Отборът има блестящи играчи и още по-добър треньор, така че съм сигурен, че го чакат още по-големи успехи", каза още Балотели.