Лошото момче на италианския футбол Марио Балотели за пореден път попадна под светлината на прожекторите. И отново заради лудория. Италианският национал и ново попълнение на Милан тръшна на земята с хватка от кеча свой съотборник. Клубната телевизия на “росонерите” показа кадри от тренировка на базата в Миланело, на които се вижда любопитна сценка.

Балотели вдига във въздуха Мбайе Нианг, превърта го и го тръшва на земята надолу с главата, след което застава в поза, която е популярна сред кечистите. Естествено, става дума за невинна шега в “Балостил” за сметка на един от най-близките му хора в Милан.

Тази ситуация не може да се сравнява със спречкването на Марио с Роберто Манчини в един от последните му месеци в Манчестър Сити, както и да се прави аналог с избухването на Златан Ибрахимович през 2010 година, завършило с откровен побой над американеца Огучи Ониеву.

22-годишният Балотели непрекъснато се забъркваше в различни скандали като играч на Манчестът Сити, но и след завръщането си в Италия продължава да има неприятности.

Наскоро бе глобен за неправилно паркиране на летище "Линате” в Милано. Балотели паркира в непосредствена близост до терминала за пристигащи на летището и след кратка разправия с полицията преместил колата си, но въпреки това си отнесе глоба.