Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Испанският шампион Барселона предлага на Манчестър Юнайтед хърватския национал Иван Ракитич или световния шампион с Франция Усман Дембеле като разменна монета за привличането на Пол Погба, съобщава Mundo Deportivo.

„Червените дяволи“ вече отхвърлиха оферта от 50 милиона евро в пакет със защитника Йери Мина и халфа Андре Гомеш. Сега обаче те може и да размислят, след като в новото предложение са включени основен играч на каталунците като Иван Ракитич и Усман Дембеле, привлечен миналото лято от Борусия (Дортмунд) за 115 милиона евро.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Попитах моя контакт в Барселона как те възнамеряват да намерят парите за Погба. Оттам ми отговориха с: „Това е сериозно, клубът много го иска“. После добавиха, че в бюджета са залегнали 100 милиона евро за привличането на Гризман, а също и пари за обещаната му по-голяма заплата. Гризман се отказа в последния миг, така че тези финанси са налични. Те могат да бъдат пренасочени към сделка за Погба“, заяви приближеният до каталунците трансферен експерт Дънкън Касъл.

Според информациите станалият също световен шампион с Франция Пол Погба се е разбрал за личните си условия с Барселона, след като не се разбира с Жозе Моуриньо и не иска да остава на "Олд Трафорд". Испанският първенец има малко време да осъществи сделката, тъй като трансферният прозорец на Острова затваря на 9 август.