Германският колос Байерн (Мюнхен), който се бори със зъби и нокти за третото място в крайното класиране на Бундеслигата и участие в Шампионската лига догодина, няма да може да разчита до края на сезона на Хамит Алтинтоп.

“Все още не е ясно дали Хамит Алтинтоп във връзка с проблемите си в гърба ще трябва да се подложи на операция. Така както изглеждат нещата, той няма да може да играе повече този сезон”, сподели спортният директор на баварците Кристиан Нерлингер.

Има голяма вероятност 28-годишния Алтинтоп повече никога да не облича екипа на Байерн, тъй като договорът му изтича в края на юни и засега няма индикации, че баварците искат да го подновят.

“Много се спекулира и всичко е възможно. В Бразилия клубовете в повечето случаи отново си прибират техните сънардоници. Логично е това да се случва и с турските клубове. Това е една добра идея. Аз лично не знам дали ще се случи, но при всичко положения е една опция за мен”, заяви самият Алтинтоп, който не изключи възможността да се завърне в родината си Турция. /БЛИЦ