ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Байерн размаза Бохум със 7:0 в мач от петия кръг на германската Бундеслига и оглави временното класиране. Хари Кейн вкара първия си хеттрик за баварците, а Ерик-Максим Чупо Мотинг, Матайс де Лихт, Лерой Сане и Матис Тел вкараха по веднъж.

Двубоят премина под диктовката на домакините, които не оставиха никакви шансове на съперника и превърнаха мача в голов рецитал. След центриране в наказателното поле на Бохум в първата минута на мача, Ерик-Максим Чупо Мотинг засече с глава, но Мануел Риман отрази. Три минути по-късно Чупо Мотинг (4) се разписа след асистенция на Кингсли Коман.

След рикошет в наказателното поле на Бохум Хари Кейн (13) се оказа на правилното място в правилния момент, за да изпрати топката в мрежата за 2:0. Матайс де Лихт (30) пък направи разликата класическа след центриране от корнер от страна на Йошуа Кимих.

Хари Кейн подаде за Лерой Сане (38), който излезе един на един с бранител на Бохум, преодоля го и прати топката за четвърти път във вратата на Риман. Две минути след това Кейн получи топката в наказателното поле на гостите и шутира, но топката премина покрай десния страничен стълб на вратата.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Байерн не намали оборотите и след почивката реализира още три гола. В 53-ата минута баварците получиха правото да изпълнят дузпа, след като Иван Ордец игра с ръка в собственото си наказателно поле. Хари Кейн (54-дузпа) изпълни по безапелационен начин 11-метровия наказателен удар за 2:0.

Девет минути преди края на редовното време Хари Кейн намери Матис Тел (81), който получи топката около границата на наказателното поле и покачи разликата на 6:0, вкарвайки третото си попадение от началото на сезона в Бундеслигата.

Хари Кейн (88) се разписа още веднъж и осъществи първия си хеттрик с фланелката на Байерн, възползвайки се от асистенция на Нусаир Мазрауи.

След тази победа Байерн става лидер с актив от 13 точки, докато Бохум е на 14-а позиция със само 3 пункта в актива.

В други срещи от съботния следобед Дортмунд излъга Волфсбург с 1:0, Унион загуби от Хофенхайм с 0:2 в Берлин, РБ Лайпциг спечели с 1:0 в Мьонхенгладбах, а Аугсбург надви с 2:1 гостуващия Майнц 05.

БАЙЕРН - БОХУМ 7:0
1:0 Ерик-Максим Чупо Мотинг (4), 2:0 Хари Кейн (13), 3:0 Матайс де Лихт (30), 4:0 Лерой Сане (38), 5:0 Хари Кейн (54-дузпа), 6:0 Матис Тел (81), 7:0 Хари Кейн (88)

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!