Босът на Стяуа Джиджи Бекали изригна мощно след победата на тима му над Челси с 1:0 в 1/8-финал на Лига Европа. Скандалният румънски бизнесмен е убеден, че тимът му ще се класира за следващата фаза в надпреварата.

“Челси може да разполага с всички милиони на света, но това не означава нищо. На терена парите не играят. Играе духът. А той не се купува. Време е Роман Абрамович да се събуди, да се огледа и да види що за милиардер е”, коментира Бекали.

Според него Стяуа се нуждае само от един гол в Лондон, за да продължи напред.

“Челси е отбор, който не може да ни вкара три гола. Да видяхте нещо опасно от Челси? Аз не. Гледах един от мачовете им и казах, че те са доста бавен отбор. Челси няма никаква скорост. А щом е така, лесно ще ги ударим пак и този път още по-болезнено. Точно това и направихме и в Букурещ. Те дори не знаеха къде се намират. Тери... той дори не знаеше къде се намира шапката му. Тери бе напълно унищожен, все едно гледах филмче за деца. Лампард? Май никой не го видя. Той не пипна топката. Азар едва се движеше...”, продължи още Бекали.

Той дори обяви, че тимът му е фаворит за спечелването на Лига Европа.

“В този турнир няма кой да ни бие. Единствено ако играехме в Шампионската лига, може би щяхме да имаме леки проблеми с Реал и Барса. Останалите... Останалите щяхме да ги унищожим“, завърши босът на Стяуа.