Халфът на Милан Дейвид Бекъм подкрепи феновете на Манчестър Юнайтед в протестите им срещу собствениците на клуба – фамилия Глейзър. Привържениците на “червените дяволи” бяха на трибуните за мача с италианците с жълто-зелени фланелки и шалчета, символизиращи първите цветове на клуба.
След края на двубоя Бекъм заметна шалче с въпросните цветове на врата си и по този начин прие идеята на феновете на Юнайтед.

"Аз съм фен на Манчестър Юнайтед и винаги съм подкрепял и ще подкрепям този клуб. Видях хвърленото от трибуните шалче и го сложих на врата си. Това са оригиналните цветове на нашия клуб. Само това знам. Аз нямам никакво отношение към ръководството на клуба. Това е борбата на други хора", заяви след срещата Бекъм.

"Надявам се сега Манчестър Юнайтед да спечели турнира. Те го заслужават. Всички тези невероятни фенове и велик мениджър", допълни Бекс.

"Получих невероятно посрещане. Трябва да кажа едно голямо благодаря на феновете. Беше просто страхотно. Не знам дали не се разплаках, но винаги ще пазя спомена от феновете в този мач. Нямам думи", завърши английският национал./БЛИЦ