Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е категоричен, че големият съперник на "червените дяволи" в исторически план - Ливърпул, заслужава да вдигне титлата във Висшата лига този сезон. Според българина ще е несправедливо, ако това не се случи при положение, че сезонът не завърши заради пандемията от коронавирус.

Мърсисайдци имат 25 точки аванс на върха девет кръга преди края на сезона, но той е прекратен до второ нареждане заради смъртоносния вирус, разпространяващ се по целия свят.

„Масово се чуват мнения титлата да се даде на Ливърпул и ако трябва да бъдем честни, те го заслужават за начина, по който играят, никой не може да ги стигне", коментира Бербатов в седмичния си анализ за популярен букмейкър.

"Не мога да преценя кое решение как да завърши сезонът би било правилно. Странно е и ще бъде изключително нечестно спрямо Ливърпул, ако не се доиграят мачовете. Ще бъде доста разочароващо за тях", добави единственият играч, вкарал хеттрик срещу Ливърпул след Втората световна война с екипа на „червените дяволи“.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!