Голмайстор №1 в историята на националния отбор на България Димитър Бербатов отново взе отношения по сагата с раздялата между Хари Кейн и Тотнъм. Както е известно, нападателят иска на напусне „шпорите“ в посока Манчестър Сити. Президентът на лондончани Даниел Леви вече отхвърли няколко оферти на „гражданите“, въпреки че след края на миналия сезон е дал дума, че ще разреши трансфер на капитана на английския национален отбор.

Бербатов сам мина през подобни премеждия и пречки през 2008 г., когато искаше да направи трансфер в Манчестър Юнайтед. Тогава Даниел Леви също дълго време създаваше пречки за сделката, която стана факт една в последния възможен момент от последния ден на летния трансферен прозорец.

„Ако в края на миналия сезон е имало разговор между Кейн и Леви и двамата са постигнали джентълменско споразумение, което не се изпълнява, това не е добре и затова не съм изненадан, че Хари Кейт е разочарован. Аз съм бил в същата ситуация и мога да предупредя, че това се очакваше да се случи. Кейн и неговият екип не е трябвало да бъдат толкова наивни в тази ситуация, тъй като футболът е бизнес и всеки защитава най-добре своите интереси. В случая Даниел Леви брани тези на Тотнъм“, коментира Бербатов за традиционната си рубрика към букмейкъра Betfair.