Българският нападател Димитър Бербатов отново ще партнира на Карлос Тевес в нападението на Манчестър Юнайтед в утрешния мач с Блекбърн от седмия кръг на Висшата лига. 

Двамата вече имат два мача, в които са били заедно на терена от първите минути. За първи път това се случи в дебюта на българина за Юнайтед срещу Ливърпул (1:2), когато Митко асистира за гола на аржентинеца. Другият случай бе през миналия уикенд, когато двамата излязоха титуляри срещу Болтън (2:0).

Предпоставка Бербо да излезе рамо да рамо с Тевес в атаката на “червените дяволи” е контузията, която Уейн Рууни получи при победата с 3:1 над Олборг във вторник.

Освен Рууни сър Алекс Фъргюсън няма да може за разчита и на останалите травмирани футболисти Пол Скоулс и Оуен Харгрийвс. Гари Невил, който не попадна в групата за мача с датчаните отново е сред избраниците на Фърги, след като името му фигурира в списъка за мача с Блекбърн.

След неубедителния старт на сезона Юнайтед започна да набира скорост и записа две поредни победи. През миналия уикенд Болтън бе победен с 2:0 на “Олд Трафорд”, а след това дойде и успехът над Олборг, когато Бербо вкара първите си два гола с екипа на “червените дяволи”./БЛИЦ

Групата на Юнайтед за мача с Блекбърн: Ван дер Сар, Г. Невил, Евра, Харгрийвс, Фърдинанд, Браун, Кристиано Роналдо, Андерсон, Бербатов, Гигс, Фостър, Парк Джи Сунг, Видич, Уелбек, Фабио, Рафаел, О`Шей, Евънс, Флетчър, Манучо, Гибсън, Кушчак, Тевес, Посебон, Грей, Еймъс