Димитър Бербатов е изпаднал в депресия след полуфиналния мач за купата на Англия между Манчестър Юнайтед и Евертън на “Уембли”. “Червените дяволи” загубиха след изпълнение на дузпи, след като редовното време и продълженията завършиха 0:0. Митко изпусна първата дузпа, когато отправи анемичен удар, който бе отразен с лекота от вратаря Тим Хауърд.

От неделя до тази сутрин Бербатов не е приел нито едно от десетките повиквания по мобилния си телефон. Той е имал само чуване със свой приятел, като му е признал, че се чувства доста зле психически и го е помолил да го оставят на мира. Митко е споменал единствено, че е неприятно изненадан от десетките критики, които английските медии написаха по негов адрес.
Негови роднини заявиха, че напразно са правили опити да се свържат с нападателя.

“Майка му и баща му също са го търсели. По принцип той винаги се затваря в себе си след подобни мачове и ако ще хиляди пъти да му звъниш, няма да вдигне телефона. Дано час по-скоро излезе от това състояние. Един гол срещу Портсмут в сряда ще стабилизира Бербатов психически. Стискаме му палци, дано успее”, заявиха близки на нападателя./БЛИЦ