Димитър Бербатов очаквано е сред титулярите на Манчестър Юнайтед за гостуването на Болтън от 22-ия кръг на Висшата лига.

Българинът ще си партнира в атака с Карлос Тевес и Кристиано Роналдо на "Рийбок Стейдиъм". Големият отсъстващ за Юнайтед безспорно ще е Уейн Рууни. Както е известно, английският национал получи контузия още в началото на двубоя с Уигън (1:0) в сряда, в който донесе победата на Юнайтед с гол в 50-ата секунда. Рууни ще отсъства от терените около три седмици, като сега Митко ще се нагърби с тежката задача да бележи повече голове и да замени достойно звездата на "червените дяволи".

Срещата между Манчестър Юнайтед и Болтън на 27 септември на "Олд Трафорд" завърши 2:0 за "червените дяволи", а Бербатов игра цял мач.

До момента Митко е реализирал 8 гола за Юнайтед, откакто премина от Тотнъм на "Олд Трафорд". Четири от тях той вкара във Висшата лига, където дели първото място по асистенции със Стед Малбранк от Съндърланд - и двамата имат по 8.

При победа днес над Болтън Бербо и съотборниците му ще излязат на първото място в класирането с една точка пред Ливърпул, на когото в понеделник предстои градското дерби с Евертън. Към момента "червените дяволи" са на второто място с 44 точки, докато "мърсисайдци" са лидери с 46.

Съставът на Манчестър Юнайтед: 1.Едвин Ван дер Сар, 2.Гари Невил, 15.Неманя Видич, 23.Джони Еванс, 22.Джон О`Шей, 24.Дарън Флетчър, 16.Майкъл Карик, 8.Андерсон, 7.Кристиано Роналдо, 32.Карлос Тевес, 9.Димитър Бербатов