Селекционерът на националния отбор на Азербайджан Берти Фогтс разкри част от промените, които планира да направи за предстоящата европейска квалификация срещу България. Азерите приемат българския тим в мач от Група „Н“ от квалификациите за Евро 2016 във вторник (9 септември).
 
„Играчите на Карабах показаха, че могат да играят добре не само за клубния си отбор, но и за националния. Не бива да се изненадвате, ако Бадави Гусеинов и Рашад Садихов играят заедно в центъра на защитата срещу България. Расим Рамалданов от Хазар Ленкоран се представи силно в няколко срещи, но напоследък играта му страда“, коментира германският специалист.
 
„Срещу България очаквам да покажем добър футбол. Не извиках Максим Медведев в националния отбор, тъй като е наказан. Нямам право да използвам и бразилците от Карабах. Не мисля, че играчите ми ще имат психологически проблеми за мача с България заради загубата от Русия с 0:4. За момента не планирам да взимам още играчи от младежкия национален отбор, тимът ни е достатъчно млад“, добави Фогтс.