Звездната покупка на Реал (Мадрид) от миналото лято Гарет Бейл обеща да даде 100% от себе си в реванша срещу Байерн от полуфиналите на Шампионската лига. „Кралския клуб” спече;ли с 1:0 в първата среща, а утре гостува в Мюнхен, като мачът започва в 21:45 часа българско време.

„Чувствам се добре. Тренирам от няколко дни. Надявам се да играя утре. Очаквам този мач с нетърпение. Досега сезонът бе добър, но имаме още много работа. Не говорим много за двубоя с Байерн, но знаем, че той е от огромно значение и залогът е много голям. Готови сме да дадем 100% от себе си. Нямам усещането, че вече сме се класирали, защото ни предстои много труден мач. Обичаме да атакуваме, но утре трябва да знаем и как да се защитаваме”, сподели Бейл преди реванша.

„Достатъчно уверени сме. Искахме да спечелим Купата на Краля и го направихме. Искаме да направим същото и в Шампионската лига. Ще се опитаме да играем добър футбол, както винаги. Не сме от този тим отбори, които ще излязат с идеята за играят изключително дефанзивно", допълни уелският национал.