Наркопласьор беше намушкан няколко пъти в корема от бивш футболен национал. Жертвата е 47-годишният Игор Нешкович, а неговият нападател е Никола Малбаша, който през състезателната си кариера е играл за Партизан (Белград), Терек (Грозни) и др.

43-годишният бивш футболист вече е арестуван, след като близо два месеца успешно се укриваше. Според свидетели и доказателства от мястото на инцидента, мъж е провел кратък разговор с шофьор на автомобил в Земун, наръгал го е няколко пъти в корема и е избягал.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

По-късно нападателят е бил разпознат именно като Малбаша. Намушканият Нешкович пък е стар познайник на полицията заради разпространение на наркотици. Разследващите считат, че двамата са имали неуредени лични или бизнес отношения.

Кървавият инцидент се е случил на 8 юли, но едва сега Никола Малбаша беше задържан. Той е в ареста за срок от 48 часа, но след това се очаква да му бъде повдигнато обвинение за опит за убийство.

Малбаша имат пет мача за националния отбор на Сърбия и Черна гора през 2003 г. Дебютът му е на 27 март в Крушевац в контролна среща срещу България. Тогава „лъвовете“, водени от Пламен Марков, печелят като гост с 2:1 с голове на Стилиян Петров и Светослав Тодоров. Дарко Ковачевич е точен за домакините.