Гръцкият ПАОК победи Слован (Либерец) с 2:0 в мач от група "J" на Лига Европа. По този начин домакините си осигуриха второто място в групата. Бившият играч на Левски Гари Родригес откри резултата в 29-ата минута, след като от точката на дузпата засече подаване отдясно. В 67-ата минута Димитриос Пелкас с хубав удар от въздуха фиксира крайното 2:0.

В другата среща от групата Фиорентина спечели визитатата на Карабах с 2:1. През първото полувреме Дино Ндлову от домакините уцели гредата след индивидуален пробив. Уругвайският халф Матиас Весино изведе италианския тим напред в резултата след час игра. Той стреля извън наказателното поле, топката срещна тялото на играч на домакините и под плонжа на стража Ибрахим Сехич влетя във вратата на Карабах - 0:1. В 73-ата минута Рейналдо изравни, след като излезе очи в очи с вратаря Чиприан Тетерушану и го преодоля с хубав удар - 1:1. Само 180 секунди по-късно обаче синът на бившия нападател на "виолетовите" Енрико Киеза - Федерико, донесе победата на Фиорентина с удар отблизо.

В 84-ата минута голмайсторът получи втори жълт, съответно червен картон и гостите доиграха срещата с човек по-малко. В крайното класиране в групата Фиорентина е на първо място с 13 точки, ПАОК е втори с 10. Трети остана Карабах със 7 точки, а на последната четвърта позиция финишира Слован (Либерец) с 4 точки.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА