Отборът на Пари (Нижний Новогород) загуби с дузпи от ЦСКА (Москва) в среща от втория кръг в група "С" на турнира за Купата на Русия по футбол.

В редовното време срещата завърши 1:1, а при дузпите "армейците" се наложиха с 4:2 точни удара, като един от грешниците за гостите бе българският защитник Матео Стаматов, който пропусна при своя опит от бялата точка.

Пари пръв откри резултата още в 32-рата минута чрез Турбо Зе. През второто полувреме обаче ЦСКА изравни чрез Игор Дивеев в 60-ата минута. Матео Стаматов пък се появи в игра като резерва в 63-тата минута на мястото на Данил Ведерников.

Според правилата на турнира, независимо че става дума за мач от групова фаза, трябваше да бъде излъчен победител след дузпи. Там ЦСКА отбеляза всичките си изстрели, докато за Пари първо Кирил Гоцук не успя да се разпише при втората дузпа, а след него и Стаматов пропиля третата. Така победата отиде на сметката на московчани.

Въпреки успеха ЦСКА остава на трето място в групата с актив от 2 точки. Пари е на последната позиция с 1 спечелена точка до момента.