Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Кабелният оператор blizoo увери феновете на Шампионска лига, че тази вечер абонатите им ще могат да гледат реванша Барселона - Байерн. Двубоят на "Камп Ноу" стартира в 21:45 часа, а както е известно, баварците имат солиден аванс, след като постигнаха гръмка победа с 4:0 в първата среща.

Снощи абонатите на blizoo останаха крайно разочаровани, тъй като нямаха възможност да гледат Реал (Мадрид) - Борусия (Дортмунд) (2:0). Кабелният оператор продължава разправиите си с btv, от което най-много страдат тези, които искат да гледат Шампионска лига. Излъчването на btv action беше преустановено, а от blizoo информираха, че срещата Барселона - Байерн ще може да се гледа по германския канал ZDF.

БЛИЦ разбра, че кабеларката има право да излъчва само един мач от немците на седмица, като е избрала това да бъде именно днешната среща между каталунците и баварците.

На страницата си във "Фейсбук" от blizoo публикуваха следното съобщение:

Скъпи клиенти, bTV продължава да не ни предоставя сигнала за bTV Action, въпреки договорните си задължения. Тази вечер ще може да гледате последния полуфинал от Шампионска лига по ZDF на 119 позиция.

ВСИЧКО ЗА СЕЗОН 2012/13 НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГАТУК
ВСИЧКО ЗА ЕЛИМИНАЦИОННАТА ФАЗА НА ТУРНИРА - ТУК