Мечтите на президента на ПСЖ Насер ал Хелаифи изглежда, че нямат граници. След като парижани привлякоха няколко футболисти от световна класа това лято, включително суперзвездата Лионел Меси, сега се насочват към Кристиано Роналдо, пише "АС". 

До привличането на португалеца може да се стигне благодарение на евентуалното напускане на Килиан Мбапе. Неговият договор с парижани изтича след година и той все още отказва да го преподпише. Вестник "АС" твърди, че ръководството на ПСЖ вече е приело факта, че след края на предстоящия сезон френският национал ще си тръгне без пари, за да осъществи мечтата си да играе за Реал (Мадрид). Затова оттам ще се опитат да го заместят по най-добрия възможен начин като привлекат на негово място суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо. 

Контрактът на португалеца с “бианконерите” също изтича през лятото на 2022 г. и засега няма индикации, че ще бъде подновен. 

"АС" прогнозира, че Насер ал Хелаифи ще му предложи двегодишно споразумение, в края на което Роналдо ще бъде на 39 години.

Изданието допълва, че Жорже Мендес - агентът на Кристиано, вече е наясно с плановете на боса на ПСЖ. А Роналдо би бил приет много добре на "Парк де Пренс", където ще се събере с Меси и Неймар.