Президентът на Интер Масимо Морати бе потресен от загубата с 2:5 у дома от Шалке 04 в първи мач между двата тима от 1/4-финалите в Шампионската лига.

"В два мача, в които трябваше да постигнем толкова много, на практика закопахме почти всичко. Загубата може да се обясни с умората. Резултатът, с който загубихме, ме изненада, но умората бе видима. В събота (в дербито с Милан - б.р, загубено с 0:3.) и не можеш да се възстановиш просто така - за няколко дни. Във футбола трябва да се вдигаш на крака след ситуации като тази. Но нищо не е решено още. Ще видим какво следва", сподели след мача на “Джузепе Меаца” Морати.

"Не съм си променил оценката за Леонардо, макар че за него вероятно нещо се е променило, изпадайки в две различни ситуации. За мен нищо не се е променило, защото знам колко жесток може да бъде футболът и, че трябва да продължиш напред без да губиш вяра. Разговорът, който проведох в съблекалнята с него, доказа, че той е сериозен човек”, допълни 66-годишният бос на “нерадзурите”. /БЛИЦ