ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи е втрещен от намерението на Килиан Мбапе да напусне клуба като свободен агент през следващото лято. Босът на френския шампион даде краен срок, в който нападателят да се съгласи да подпише нов договор, посочвайки му и вратата на изхода, ако това не се случи.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+)

“Бях наистина шокиран да науча намерението на Мбапе да си тръгне като свободен агент. Килиан е фантастично момче и джентълмен. Да си тръгне за без пари, при положение че сме най-големият френски клуб, това не е в неговия стил. Бях шокиран и разочарован. Искаме Мбапе да остане, но не може да напусне като свободен агент. Това е пределно ясно и просто. Става въпрос за устна договорка, като Мбапе дори го заяви публично в свое интервю. Така че това не подлежи на обсъждане. Имахме споразумение с Мбапе, както самият той потвърди, устно споразумение. Това е причината да съм втрещен", сподели Ал-Хелаифи пред "Льо Паризиен" след представянето на Луис Енрике за нов старши треньор.

"Във футбола никога не виждаш как най-добрият ти играч напуска клуба за без пари. Това никога не се случва. Мбапе трябва да вземе своето решение следващата или по-следващата седмица, нито ден по-късно. Ако не иска да подпише нов договор, вратата на изхода е отворена. Никой не е по-голям от клуба, нито който и да е играч, нито дори аз. Това е напълно ясно”, категоричен е босът на парижани.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!