Играчи на изпадналия от Висшата лига Уест Хям се сбиха с техни фенове по време на гала вечеря в Лондон, организирана от ръководството на клуба по случай края на сезона.

“Чуковете” нямат много поводи да отбелязват тържествено края на сезона, тъй като станаха първият тим, който изпадна от Висшата лига и от догодина ще се състезава в Чемпиъншип.

На вечерята в "Grosvenor House Hotel” случайно присъствали и фенове на отбора. Те поискали автограф от нападателя Демба Ба, но той им отказал с оправданието, че е много изморен. В този момент привържениците се ядосали и тръгнали да се саморазправят с родения във Франция сенегалски национал.

От лондонския клуб се опитали да спрат разправията, но не успели и се стигнало до грозни сцени. Според “Дейли Мейл” футболисти и фенове си разменяли удари, а голяма част от масите в ресторанта били обърнати на земята.

Инцидентът се случил пред погледа на 750 гости на събитието. В крайна сметка пристигнали два полицейски патрула и органите на реда извели привържениците на “чуковете”. Засега няма яснота дали ще има наказания за играчите, които са взели участие в боя с феновете. /БЛИЦ