Играчите на Тотнъм започнаха бойкот срещу мениджъра на клуба Андре Вияш-Боаш. Вчера целият отбор на „шпорите“ е поискал обяснения от португалеца за тежките натоварвания в тренировките и тактическите му решения по време на мачовете.

Футболистите на Тотнъм не са доволни от двуразовите тренировки, на които са подложени от португалеца и заявили, че заради тях се чувстват изморени по време на мачовете от Висшата лига.

Друг проблем за футболистите е прекалено дефанзивната тактика на Вияш-Боаш. Гарет Бейл и компания не харесвали стила на португалеца и искали да играя по офанзивно.

Освен с играчите си, Вияш-Боаш има проблеми и с техническият координатор Тим Шърууд, който е очаквал да има по-важна роля в първия тим.

Същите проблеми и изпускането на контрола в съблекалнята костваха поста на Андре Вияш-Боаш в Челси. Ако не промени нещо португалецът може да очаква още подобни бойкоти.

Днес Тотнъм излиза срещу Манчестър Юнайтед на „Олд Трафорд“ от 19:30 часа в мач от 6-ия кръг на Висшата лига, който може да наблюдавате директно в БЛИЦ.