ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Братът на футболната легенда Райън Гигс – Родри, даде нецензурно интервю за канала „The Central Club“ в You Tube. Той говори за отношенията между двамата след скандала през 2011 г., когато стана ясно, че Гигс е имал осемгодишна връзка със съпругата на брат си Наташа. Оттогава двамата братя не си говорят.

„Опитвах се да бъда добър баща и съпруг. Райън обаче се държи като идиот. Много добре знам за какво става дума. Той си мисли, че аз подавам информации на таблоидите срещу пари, тъй като имам приятелски отношения с един репортер, който ми е симпатичен“, твърди Родри Гигс.

„Ако искам да продам някаква сензация, щях да го направя през миналата година. Ще го закопая този пикльо, ако си отворя устата. Има някои истории, които направо ще го приключат. Знам, че мога да го довърша, ако реша да се разприказвам. Защо обаче да го направя? Защо? Не съм такъв човек“, допълни по-малкият брат на бившия футболист на Манчестър Юнайтед.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

„Не съм толкова долен, но Райън трябва да е внимателен, защото може да кажа някои неща. Много хора има какво да споделят за него, но за момента мълчат. Той сам си е виновен за изборите, които е направил, никой друг не носи вина. Не може така да преминава живота ти. Няма как да си прекрасният човек, на какъвто се правиш, а в същото време на ч**аш всичко, което ти мине пред погледа. На колко години е? На 48, 49 г. (б.р. - всъщност Райън е на 50)? Крайно време е да порасне, м**ка му“, коментира Родри Гигс.

„Той може да ми се обади по всяко време. Преместих се, живея далеч от него. Имам нова кариера, работа в училище. Успях да се справя по собствен начин с всички л**на, през които премина животът ми“, признава 46-годишният Родри.

Както е известно, Райън Гигс все още е част от футбола, тъй като е съсобственик на четвъртодивизионният английски Салфорд Сити и редовно посещава мачовете на тима. Той обаче е безработен като треньор вече година и половина, след като напусна поста си на селекционер на националния отбор на Уелс през лятото на 2022 г.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!