Мениджърът Брендън Роджърс излезе с официално изявление след уволнението си от Ливърпул. 42-годишният специалист от Северна Ирландия си тръгва от „Анфийлд” разочарован, след като бе начело на мърсисайдци в продължение на 3 години и 4 месеца, а в този период тимът не спечели нито един трофей.

„Изключително съм разочарован, че напускам Ливърпул. За мен бе едновременно чест и привилегия да съм начело на един от най-големите клубове в последните три години. Работих всеки ден така, че клубът да се представя на най-високо ниво и да се развият както отделните играчи, така и самият отбор, с който великолепните фенове да се гордеят”, споделя Роджърс в обръщението си.

„Имах няколко много запомнящи се момента по време на престоя ми в Ливърпул и бих искал да благодаря на всички футболисти за тяхната упорита работа и отдаденост. Отборът е в преходен период, но играчите са много талантливи и са много добър колектив. Очаквам да продължават да се развиват и пожелавам на тях и на моя наследник всичко най-добро за останалата част от сезона“, допълва северноирландецът.