ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Акцията на феновете срещу част от звездите на ПСЖ продължи и след атаката срещу Лионел Меси, която беше организирана пред централата на клуба и премина в скандирания „Меси, к*чи син! Вън, к*чи сине!".

Протестите на ултрасите се преместиха и пред дома на Неймар в Париж имаше десант от запалянковци на отбора. Там те призоваха най-скъпия футболист, който в момента лекува контузия, да се разкара от любимия им клуб.

 

 

„Неймар, махай се! Махай се!“, викаха привържениците на френския шампион.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

31-годишният бразилец допълнително си навлече гнева на феновете, след като хареса публикация в „Инстаграм“, където под кадрите от протестите пред дома му има коментар, че на запалянковците на парижани липсва величие, имат комплекс за малоценност и психически проблеми.

 

 

Френските медии съобщават, че протестите пред клубните офиси не са били насочени само срещу Лионел Меси и неговото решение самоволно да замине за Саудитска Арабия със семейството му, което в крайна сметка коства на аржентинската суперзвезда отстраняването от отбора. Пред централата на ПСЖ са се чули обидни възгласи срещу Неймар, Марко Верати, треньора Кристоф Галтие и президента на клуба Насер ал Хелайфи.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК