Легендата на Реал (Мадрид) Емилио Бутрагеньо, който е директор “Връзки с обществеността” в клуба, изрази задоволството от играта на отбора под ръководството на Жозе Моуриньо. Според него обаче “футболният бог” не се е показал като фен на “кралския клуб” по време на мача-реванш от 1/4-финалите на Купата на Краля, завършил 2:2 на “Камп Ноу”. В крайна сметка каталунците продължиха напред с общ резултат 4:3.

“Отборът показа характер и се бори до самия край. Трябваше да спечелим мача и да продължим в следващия кръг, но “футболният бог” не искаше да възнагради Мадрид. Разликата се видя в ударите на Йозил и Алвеш. Единият срещна гредата, а другият влезе във вратата, но така е във футбола”, коментира Бутрагеньо случилото се на “Кам Ноу”.

По въпроса със спекулациите около евентуалното преждевременно напускане на Моуриньо преди изтичането на договора му с клуба бившият нападател на “белия балет” заяви: “Много сме доволни от Моуриньо. Стремежът ни е да продължим да работим с него още два сезона, както е написано в договора му. Доколкото ми е известно, той се чувства много щастлив тук”.