Красивата физиотерапевтка на Челси Ева Карнейро беше освободена от задълженията й по време на мачовете на тима. Това стана само дни, след като мениджърът на „сините“ Жозе Моуриньо я критикува за намеса по време на мача със Суонзи (2:2).
 
Тогава Карнейро и колегата й Джон Хърн влязоха на терена, за да окажат медицинска помощ на Еден Азар. Това означаваше, че белгиецът трябваше да напусне терена и временно да остави тима си с девет души, тъй като вратарят Тибо Куртоа вече беше получил червен картон. След мача Моуриньо отправи критики към медицинския щаб.
 
„Не бях доволен от решението на медицинския щаб. Няма значение дали си доктор или секретарка във футболен клуб, трябва да разбираш играта. Те ме оставиха с осем полеви играчи в момент, когато съперникът контраатакуваше“, заяви Моуриньо.
 
Сега Карнейро, която работи в Челси от пет години, ще помага на играчите от отбора, но само на тренировъчната база и няма да стои на пейката на тима по време на мачовете. След думите на Моуриньо тя получи сериозна подкрепа в социалните мрежи.