Мексиканският футболист на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес бе заедно със Сър Алекс на пресконференцията преди утрешния мач с Валенсия от Шампионската лига. Както е известно, Чичарито донесе победата на "червените дяволи" при гостуването на "Местая" - 0:1.

Чичарито изказа възхищението си от отбора и съотборниците си. Той сподели, че е дошъл в Манчестър Юнайтед, за да се учи от играчи като Димитър Бербатов и Уейн Рууни.

"Въпреки напрежението, се приспособих добре, благодарение на помощта на всички в клуба – отборът, персоналът и треньорите. Юнайтед е като едно голямо семейство", сподели Ернандес.

"Щастлив съм, когато моите съотборници се представят добре. За всеки е чест да се учи от футболисти като Рууни и Бербатов. Окуражават те и ти помагат да пораснеш като човек и като играч", добави Чичарито.

"За мен е много хубаво, че вкарах на Валенсия. Наистина се наслаждаваш да бележиш победни голове. Надявам се и утре да го сторя, въпреки че няма значение кой вкарва. Важното е да вземем трите точки", каза още Хавиер Ернандес. /БЛИЦ