ВСИЧКО ПО ТЕМАТА СЪС СИЛНОТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ В ТУРЦИЯ >

Бившият ганайски национал Кристиан Атсу е изваден жив от руините на разрушена сграда в Турция след опустошителните земетресения, които удариха югоизточната ни съседка в понеделник рано сутринта.

Радостната новина за 31-годишния бивш футболист на Челси беше съобщена от говорителя на турския Хатайспор Мустафа Йозат. Атсу играе за Хатайспор от 6 септември 2022 г. и ден преди земетресението вкара победния гол за тима си при победата с 1:0 над Касъмпаша.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

„Кристиан Атсу и изваден от руините. Той има контузии по тялото. Спортният директор на клуба ни Танер Савут, за съжаление, още е затрупан. Всички в Хатайспор сме много притеснени за случилото се в нашия регион. Цялата област преживява най-тежките си моменти“, заяви Йозат.

Според различни информации, Атсу е откаран в болница с нараняване на десния крак и затруднено дишане.

„В контакт съм с ръководството на клуба на Кристиан Атсу. Негов съотборник им е потвърдил, че футболистът е открит и откаран в болница“, потвърди журналистът от Гана Садик Адамс.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Както е известно, в понеделник вечерта се появиха информации, че бившият футболист на Челси е бил изваден от спасителите. След това обаче новината беше опровергана от управата на Хатайспор. В крайна сметка се оказа, че Атсу наистина е измъкнат от ада.

Още двама души от клуба са спасени от разрушените сгради в града. Това са треньорите Керим Аличи и Мурат Бел. Първият се е измъкнал сам от руините, докато Бел е бил изваден от спасителите заедно с членовете на своето семейство.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК