Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа разкри, че през ума му са минавали мисли да напусне клуба. Испанският страж вече втори сезон пази на изключително високо ниво, а от началото на настоящата кампания е най-добрият играч на "червените дяволи".

"Понякога, в трудни моменти, съм си мислил за трансфер. Неприятно е, когато получаваш постоянно критика, както беше при мен. Аз обаче успях да се съхраня и винаги се опитвах да гледам позитивно на нещата. Обичам да тренирам, това ми доставя удоволствие. Затова се концентрирах върху това, което зависи от мен, за да успея да преодолея трудностите.

Не мога да скрия, че началото в Манчестър Юнайтед бе сложно за мен и близките ми. Но когато играеш за такъв голям клуб, това е нормално. Щастлив съм, че критиките ме направиха по-силен. Вратарският пост е много труден, защото допускаш грешки. За да излезеш обаче от положение, трябва да си силен психически", коментира Де Хеа.

През изминалия уикенд вратарят, който бе привлечен от Атлетико (Мадрид) през 2011 година, бе в основата на успеха с 2:1 над Евертън.